Cookies help us delivering our services on www.inactievoordedaniel.nl. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

ADO Den Haag Old Stars start grote inzamelactie voor De Haagse Hoed

by - Admin

0 €

raised so far. Fundraising target 10 000 €

0%

473
days left

0

donation

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Comments

De spelers van ADO Den Haag Old Stars starten een grote inzamelactie voor De Haagse Hoed (onderdeel van het Daniel den Hoed Fonds). De opbrengst van deze actie is voor baanbrekend onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Alle inwoners van Den Haag en omgeving worden opgeroepen om hun spaarpunten (bijvoorbeeld Douwe Egberts, Pickwick en/of AH Perla), tegoedbonnen en/of cadeaubonnen (bijvoorbeeld VVV bonnen) in te leveren ten behoeve van De Haagse Hoed.

Met de ingeleverde spaarpunten, tegoedbonnen en cadeaubonnen worden gratis producten verkregen, welke door ADO Den Haag Old Stars verkocht zullen worden. De opbrengst van de verkochte producten komt voor de volle 100% ten goede aan De Haagse Hoed.

Met deze actie helpen de spelers mee in de strijd om kanker kansloos te maken. Aan het eind van dit jaar hopen de spelers een flink bedrag te kunnen overhandigen aan De Haagse Hoed.

De Haagse Hoed: Samen maken we kanker kansloos in Den Haag
De Haagse Hoed is een onderdeel van het Daniel den Hoed Fonds. De grootste wens van de Haagse Hoed is het overwinnen van kanker. Daar draagt zij aan bij door baanbrekend kankeronderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland! Onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. www.dehaagsehoed.nl

ADO Den Haag Old stars
Is een onderdeel van ADO Den Haag in de Maatschappij en promoot onder andere Walking Football. www.adodenhaagindemaatschappij.nl

Inleveren spaarpunten, tegoedbonnen en cadeaubonnen
Help mee in de strijd om kanker kansloos te maken door uw spaarpunten, tegoedbonnen en/of cadeaubonnen te sturen naar:

De Haagse Hoed / Daniel den Hoed Fonds
Antwoordnummer 55
3000 WB Rotterdam  

Meer informatie?
Voor informatie en vragen kunt u terecht bij ADO Old Star Bert, telefoonnummer 06 – 41 03 58 72

See all
No donation received yet - please donate!
See all

Add a new comment

See all