Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Wie zijn wij?

In 1914 startte het Rotterdams Radiotherapeutisch Instituut met de behandeling van kanker. In 2014 vierden we 100 jaar kankerbehandeling en onderzoek
in Rotterdam. Honderd jaar waarin veel winst is geboekt op het gebied van diagnose en behandeling van kanker. Zo is de overlevingskans van kankerpatiënten
verhoogd van 25% naar 61%. Maar nog steeds overlijden meer dan 43.000 mensen per jaar aan deze ziekte. En dus gaat het Erasmus MC Kanker Instituut onverminderd door met het doen van onderzoek. Immers, onderzoek redt levens!

OVERWINNEN VAN KANKER
De grootste wens van de Daniel den Hoed Stichting is het overwinnen van kanker. Wij dragen daar aan bij door baanbrekend onderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland! Het Erasmus MC Kanker Instituut is dé plek waar op internationaal topniveau onderzoek, behandeling en onderwijs op het gebied van kanker samen komen.

PERSOONLIJKE AANPAK
Patiënten die een bepaalde vorm van kanker hebben, kregen lange tijd meestal eenzelfde behandeling. Echter, er zijn grote verschillen hoe individuele patiënten anti-kankermedicijnen verdragen en hoe tumoren erop reageren. Op basis van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek ontwikkelt het Erasmus MC Kanker Instituut hoogstaande behandelingen die precies passen bij het individu.

Ons doel: iedere patiënt een eigen unieke behandeling met het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur voor een maximaal resultaat.Want, ieder mens is anders!

WAT DOEN WE MET JOUW DONATIE?
We hebben al veel bereikt, maar er is nog meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen. Met het starten van een actie steun je baanbrekend onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

www.danieldenhoedstichting.nl