Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Eén op de drie mensen krijgt kanker. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Elk uur komen er meer dan 10 gevallen van kanker bij.

Daar moeten we wat aan doen!

Vanaf 1 januari 2018 gaat de Daniel den Hoed Stichting verder als Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed, ofwel het Daniel den Hoed Fonds. De Erasmus MC Foundation is dé plek waar fondsenwervende initiatieven uit het hele Erasmus MC samenkomen. Met als doel om gezamenlijk nog meer impact te hebben op de verbetering van diagnose, zorg én behandeling voor iedere patiënt. We zien deze samenwerking dan ook als een belangrijke stap om nog meer geld op te halen voor baanbrekend onderzoek in het Erasmus MC. Binnen de foundation blijft het Daniel den Hoed Fonds zich specifiek inzetten voor het werven van geld voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Samen maken we kanker kansloos!