Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Veelgestelde vragen

Waar vind ik informatie over het Daniel den Hoed Fonds?
Alle informatie over het Daniel den Hoed Fonds vind je op onze website www.danieldenhoedsfonds.nl. Uiteraard kun je Daniel den Hoed Fonds ook vinden op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Wat gebeurt er met mijn donatie?
We hebben al veel bereikt, maar er is nog meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen. Met jouw donatie steun je baanbrekend onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

Hoe kan ik helpen?
Je kunt op vele manieren je “steentje” bijdragen: start een actie, doe een gift, start een actie, koop een product, word partner of word donateur! Klik hier voor alle mogelijkheden.  

Zijn er promotiematerialen beschikbaar voor mijn actie?
Daniel den Hoed Fonds helpt je graag bij jouw actie. Zo vind je hier tips voor een succesvolle actie. Wil je gebruik maken van onze doneerhoed, pennen, etc? Stuur een mail naar foundation@erasmusmc.nl en vermeld je naam, actie met je vraag en adresgegevens.

Hoe start ik een actie?
Heel simpel. Klik op de knop ‘Start je eigen actie’. Je kunt hier je eigen actie aanmaken op onze nieuwe actiewebsite.