Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Help mee en maak kanker kansloos. Fijn dat je in actie komt voor de Daniel den Hoed Stichting. In drie eenvoudige stappen maak je je eigen fondsenwervende actiepagina aan. Op jouw manier zamel je geld in en draag je bij aan meer kankeronderzoek.

Stap 1 - Meld je actie aan
Maak gratis je persoonlijke actiepagina aan. Laat zien wat je gaat doen, wanneer de actie plaatsvindt en wat jouw motivatie is. Met foto's, video's en tekst vertel je jouw verhaal op je eigen manier.

Stap 2 - Vertel het iedereen
Deel je actiepagina via social media met zoveel mogelijk vrienden en bekenden.
Deel je actie met collega’s, vrienden, familie en kennissen via e-mail en social media en zorg dat jouw actie veel aandacht krijgt. Op je pagina kan iedereen een bedrag naar keuze sponsoren. Zo kun je gemakkelijk veel geld ophalen en je sponsors op de hoogte houden van je actie of evenement. Bekijk de 10 actietips om je actie te promoten.

Stap 3 - Verzamel donaties
Laat iedereen via je actiepagina doneren.

Met het aanmaken van je fondsenwervende actiepagina ben je er klaar voor om te starten met jouw actie!