Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Welkom op de actiepagina van de Haagse Hoed

Kanker raakt ons allemaal
Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen

Eén op de drie mensen krijgt kanker. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker.
Elk uur komen er meer dan 10 nieuwe gevallen van kanker bij.
Daar moeten we wat aan doen!

Het Daniel den Hoed Fonds haalt geld op voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland! Wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. We hebben al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen.

Met jouw actie of met een actie met jouw bedrijf steun je baanbrekend onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

Samen maken we kanker kansloos in Den Haag!

Totaal opgehaald: € 65.173,27

Start je eigen actie

Help mee en maak kanker kansloos. Start zelf een actie!

Er zijn vele acties die je kunt starten. Je kunt een feest of benefietavond organiseren of een sponsoractiviteit. Andere ideeën zijn een actie
met jouw sportvereniging of het verkopen van zelfgemaakte spullen.

Kies de actie die bij jou past en draag bij aan baanbrekend  kankeronderzoek.

Laat je inspireren door de vele acties die jou zijn voorgegaan.

Met jouw actie steun je baanbrekend onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

Start je eigen actie

Met je bedrijf in actie

Met het hele bedrijf of een paar enthousiaste collega's. Een actie is zo gestart!
Er zijn veel mogelijkheden om als bedrijf het Daniel den Hoed Fonds te steunen. Het maakt niet uit hoe groot jouw bedrijf is. Klein of groot, elke bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek is een bijdrage om samen kanker kansloos te maken!

Organiseer een feest, een diner, verkoop een Daniel den Hoed product, zet een collectebus neer of organiseer een “eigen” actie.   

Met de actie met jouw bedrijf steun je baanbrekend onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

Met je bedrijf in actie


The Founding Fathers

De grondleggers Sethi Plaisier, namens het Daniel den Hoed Fonds, Robert Medenblik van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen en Fred Zuiderwijk, een Haags icoon, hebben de ‘Haagse’ handen ineengeslagen met als fantastische resultaat: De Haagse (Daniel den) Hoed.
 
De bekende Haagse cabaretier, televisie- en radiomaker Fred is een typische Haagse ‘gauzâh’ met het ‘hagt’ op de tong. Fred: “Ik ben jarenlang donor geweest bij de Daniel den Hoed en heb daar persoonlijk gezien wat een enorme impact kanker heeft op patiënten en hun omgeving. Daar kan niet genoeg voor worden gedaan! Daarom is de Haagse Hoed zo belangrijk". Fred Zuiderwijk


                                                                          
Robert is 37 jaar oud, getrouwd en vader van 4 kinderen. Als eigenaar van het Haagse verhuisbedrijf Van der Velde 't Veentje is Robert zeer betrokken bij de stad Den Haag.  Hij vindt het erg belangrijk om iets terug te doen voor de stad waar zijn verhuisbedrijf ook zijn inkomsten mag verdienen. Van dichtbij heeft Robert meegemaakt hoe kanker levens kan veranderen. Momenteel richt Robert zich mede daarom volledig op de Haagse (Daniel den) Hoed met als motto "Samen maken wij kanker kansloos in Den Haag!" Een mooi streven voor onze stad. Robert Medenblik          


 

 

 

Bekijk alle evenementen