Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht


Kom in actie met je bedrijf

Met het hele bedrijf of een paar enthousiaste collega's. Een actie is zo gestart!

Er zijn veel mogelijkheden om als bedrijf het Daniel den Hoed Fonds te steunen. Het maakt niet uit hoe groot jouw bedrijf is. Klein of groot, elke bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek is een bijdrage om samen kanker kansloos te maken!

In actie samen met collega’s
Organiseer een feest, een diner of een bedrijfsuitje en laat je sponsoren, stel een team samen van snelle lopers en doe mee aan een loopevenement of beklim een berg op de fiets. Deel je actie met collega’s, vrienden, familie en kennissen via e-mail en social media, en zorg dat jouw actie veel aandacht krijgt. Op jouw pagina kan iedereen een bedrag naar keuze sponsoren. Zo kun je gemakkelijk veel geld ophalen en je sponsors op de hoogte houden van je actie of evenement.

Hoe start je een actie met je bedrijf?
Sethi Plaisier, contactpersoon voor acties en evenementen bij Daniel den Hoed Fonds, staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden, maar ook om mee te denken over de mogelijkheden en daar waar mogelijk te ondersteunen met promotiematerialen. Shakira is bereikbaar via telefoonnummer  010 703 48 02 of via e-mail foundation@erasmusmc.nl.

Samen maken we kanker kansloos!