Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht


 

Wat gaan we doen?
Op zaterdag 12 mei 2018 zal de wijk Kraaihoek in Papendrecht in het teken staan van kanker. Er vindt op deze dag een estafette plaats waarbij we gaan hardlopen, wandelen en zwemmen.


In teams van 5 personen gaan we zoveel mogelijk rondes maken, 60 minuten lang strijden. Daarnaast zullen Physique en Bewust-Fit een 2-uur durende activiteit organiseren.

Iedereen kan deelnemen aan deze estafette. Ook roepen we je op om een  actie te bedenken en vrienden en familie en/of bedrijven te benaderen om zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Doel
Een week na deze bijzondere dag gaat de Daniel den Hoed verhuizen en willen wij de cheque overhandigen. Ons doel is € 80.000! Met dit geld willen we het mogelijk maken om de voeding op de Interne Oncologie en Hematologie aan te vullen met nog meer gezonde voeding zoals verse thee, eieren, noten, groentesappen, smoothies en vers fruit. We willen de patiënten laten ervaren wat gezonde voeding met je doet en wellicht helpt het hun de zware behandeling te doorstaan.

Wat nog meer?
Naast deze sportactiviteiten is er een markt. Op deze markt zullen diverse bedrijven te vinden zijn die iets kunnen betekenen voor kankerpatiënten of mensen die betrokken zijn bij kanker. Ook zullen er bedrijven staan voor verkoop van leuke hebbedingen, kleding of voor wat FUN! 

Beleef muziek & gezelligheid bij het podium met misschien nog wel een verrassing!

Wil JIJ mee SPORTEN?
Houd dan deze pagina in de gaten of volg ons op Facebook & Instagram. 

0%

€ 549

Doel € 80.000

Deel deze actie