Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Kom in actie voor de Daniel den Hoed Stichting 
 

Ook inwoners Den Haag worden uitgedaagd om met acties kanker kansloos te maken.

Daniel den Hoed Stichting verzet zijn bakens naar Den Haag en vraagt inwoners en bedrijven uit de Hofstad om in actie te komen voor de campagne ‘Samen maken we kanker kansloos’.

Daarbij bedenken burgers en bedrijven ludieke acties waarmee geld wordt ingezameld voor baanbrekend onderzoek naar kanker. 

Grondleggers voor de Haagse Hoed zijn Sethi Plaisier namens de Daniel den Hoed Stichting, Robert Medenblik van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen en tv-presentator/cabaretier Fred Zuiderwijk.


Bekijk het filmpje van Fred Zuiderwijk en Sjoerd Pleijsier over de aftrap van de Haagse Hoed.

Bedrijven en inwoners in Den Haag worden via een huis-aan-huis blad opgeroepen om ook mee te helpen kanker kansloos te maken! Er zijn al diverse plannen, zoals een jaarlijkse wielrenronde, een actie met basisscholen en een galadiner.

Tom Beugelsdijk, voetballer bij ADO Den Haag en Cesar Zuiderwijk, drummer van de Golden Earring zijn de gezichten van De Haagse Hoed.

Meer informatie en vragen
Kijk voor meer informatie op de
actiepagina.

Voor vragen kun je contact opnemen met Sethi Plaisier van de Daniel den Hoed Stichting, via e-mail info@danieldenhoedstichting.nl of via telefoonnummer 06–12884495.

65%

€ 65.664,27

Doel € 100.000

Deel deze actie