Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht 

De Haagse Hoed Challenge - 24 uurs wielertocht door Den Haag

De Haagse Hoed Challenge is een 24-uurs wielertocht door kenmerkend Den Haag. De opbrengst van deze fietstocht is voor baanbrekend onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Op zaterdag 30 september 2017 om 13.00 uur wordt het startschot gegeven voor de eerste editie van deze 24-uurswielertocht. De route start en eindigt op het Frederik Hendrikplein. De route loopt verder langs kenmerkende Haagse stadsdelen zoals Centrum, het Zuiderpark, Zichtenburg-Kerkentuinen en de Sportlaan.

Diverse wielerteams zullen aan de start op het Frederik Hendrikplein verschijnen. Op zondag wordt op en rond de Frederik Hendriklaan diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.


Begeleiding renners
Renners zullen starten in kleine groepen van 10-12 renners en worden begeleid door motoren van een motorbegeleidingsteam die de teams veilig door het verkeer zullen begeleiden.

Inschrijven Teams
We zijn op zoek naar enthousiaste bedrijven die dit mooie evenement willen ondersteunen. Dat kan door zelf een team van 4 renners in te schrijven.

Mocht u als bedrijf de Haagse Hoed Challenge willen steunen, maar zelf niet beschikken over een team van 4 renners, dan zal de organisatie u 4 renners aanleveren die uw bedrijf vertegenwoordigen en met uw logo op het Haagse Hoed Challenge wielershirt gaan rijden.

U kunt beide opties op het inschrijfformulier aangeven.


Inschrijfgeld
Inschrijven van een team van 4 renners is € 1000,-.
Dit bedrag is inclusief:

- Het unieke Haagse Hoed Challenge wielershirt, inclusief uw eigen logo
- Eten & drinken voor 4 renners en 1 begeleider
- Technische ondersteuning
- Verlichting voor elke renner om 's-nachts veilig te kunnen rijden

Meer informatie of  inschrijven?
Kijk voor meer informatie op www.haagsehoedchallenge.nl of stuur een mail naar info@haagsehoedchallenge.nl.
Klik hier om u direct in te schrijven.   

Help ook mee dit evenement mogelijk te maken!

0%

€ 135

Doel € 50.000

Deel deze actie