Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

                   
Doe mee met de Culinaire hoed 2017/2018 en maak kanker kansloos!

Vanwege de enthousiaste reacties van zowel de horecaondernemers als de bezoekers gaat De Culinaire Hoed vanaf september 2017 weer voor een jaar van start.  

Speciaal voor de restaurants in de regio Rotterdam organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met de Zegro en de Buik van Rotterdam deze actie. Doe je ook mee?


Wat is "De Culinaire Hoed"?
De Culinaire Hoed is een fundraisingactie waarbij we alle restaurants in de regio Rotterdam vragen een menu of gerecht te verkopen en (een deel van) de opbrengst te doneren aan de Daniel den Hoed Stichting.

Wat doet de Daniel den Hoed Stichting?
De grootste wens van de Daniel den Hoed Stichting is het overwinnen van kanker. Wij dragen daaraan bij door baanbrekend onderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland!

Duur actie
De actie loopt van september 2017 tot september 2018..  

Promotie(materialen)
Voor de actie wordt een speciale actiepagina aangemaakt op de Buik van Rotterdam en op de actiepagina van de Daniel den Hoed Stichting. Verder zal de actie worden gepromoot vanuit de Daniel den Hoed Stichting, de Zegro en de Buik van Rotterdam.

Deelnemende restaurants ontvangen promotiemateriaal in de vorm van een sticker voor op het raam, tafelkaarten en een aantal donatiehoeden.


Doe je ook mee?
Wij hopen ook op jouw steun en jouw deelname met jouw restaurant!

Voor vragen kun je contact opnemen met Sethi Plaisier van de Daniel den Hoed Stichting, via e-mail info@danieldenhoedstichting.nl of via telefoonnummer 010- 70 32 381.

0%

€ 0

Doel € 20.000

Deel deze actie

Er zijn nog geen actieve acties