Door verder te browsen op www.inactievoordedaniel.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

                          

Doe mee met de Culinaire hoed en maak kanker kansloos!

Speciaal voor de restaurants in de regio Rotterdam organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met de Zegro en de Buik van Rotterdam de actie “De Culinaire Hoed”. Doe je ook mee?

Wat is "De Culinaire Hoed"?
De Culinaire Hoed is een fundraisingsactie waarbij we alle restaurants in de regio Rotterdam vragen menu of gerecht te verkopen en een deel van de opbrengst te doneren aan de Daniel den Hoed Stichting.

Wat doet de Daniel den Hoed Stichting?
De grootste wens van de Daniel den Hoed Stichting is het overwinnen van kanker. Wij dragen daaraan bij door baanbrekend onderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland!

Duur actie
De actie start op 16 september 2016 tijdens de Rotterdamse Kost en zal volgend jaar ook tijdens de Rotterdamse Kost worden afgesloten.  

Promotie(materialen)
Voor de actie wordt een speciale actiepagina aangemaakt op de Buik van Rotterdam en op de actiepagina van de Daniel den Hoed Stichting. Verder zal de actie worden gepromoot vanuit de Daniel den Hoed Stichting, de Zegro en de Buik van Rotterdam.

Deelnemende restaurants ontvangen promotiemateriaal in de vorm van een sticker voor op het raam, tafelkaarten en een aantal donatiehoeden.


Sponsoring Koppert Cress                                                                    
Deelnemende restaurants kunnen (deels) worden gesponsord met de fijne smaken van Koppert Cress. Hierdoor is het mogelijk met minder zout en suiker een veel mooiere en gezondere Natuurlijke smaakbeleving te krijgen.
 
Doe je ook mee?
Wij hopen ook op jouw steun en jouw deelname met jouw restaurant!

Voor vragen kun je contact opnemen met Sethi Plaisier van de Daniel den Hoed Stichting, via e-mail info@danieldenhoedstichting.nl of via telefoonnummer 010- 70 32 381.

96%

€ 9.608,90

Doel € 10.000

Deel deze actie